Proteinpannekaker

Disse proteinpannekakene bruker jeg alltid å lage når jeg har lyst på noe godt. Jeg synes de smaker minst like gode som vanlige pannekaker, og mye sunnere! Jeg spiser de til frokost, lunsj eller til og med til middag dersom jeg ikke har tid lage noe «ordentlig».  Så jeg kan trygt si at dette er en av mine mest velbrukte oppskrifter:)Pannekaker 6 (1 of 1)

Ingredienser 2 personer (ca 6 små pannekaker):

1,5 dl havregryn
6 ss cottage cheese
6 ss vaniljekesam
3 egg
1-2 ss søtstoff eller sukker

Fremgangsmåte:

Ha alle ingrediensenen i en boll og miks sammen med stavmikser. Lag pannekaker på størrelse med håndflaten din, og stek til de er gyldne. Server med frisk frukt, syltetøy eller bær.

Pnnekaker 1 (1 of 1)L1003425Pannekaker 7 (1 of 1)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>