Verdens beste hjemmelagde iskrem med vanilje og sjokolade!

Denne iskremen er utrolig god og superenkel å lage. Den er basert på en oppskrift fra Matpaabordet.no, men jeg har laget mine egne versjoner med sjokolade og vanilje.

image

Grunnoppskrift:

400 ml kondensert søtet melk (ikke vikingmelk, jeg brukte Nestle sin kondenserte melk kjøpt på Meny)
600 ml kremfløte

Ha kremfløte og melken i en bolle og pisk til krem. Kremen skal bli like stiv som vanlig krem. Du trenger ikke å tilsette ekstra sukker da den kondenserte melken er veldig søt i seg selv. Hvis du vil lage sjokoladeis sikter du ca 5 sp kakaopulver i kremen mot slutten av pisketiden. Ønsker du vaniljeis tar du frøene fra 1 vaniljestang i kremen mot slutten av pisketiden. Hell kremen i en form og sett i frysa i minimum 6 timer. Du vil da ha en fløyelsmyk og deilig, hjemmelaget iskrem!

image

.

 

Comments

  1. P.E.Solli says

    Hjemmelagd iskrem. Lagde iskrem i dag og tok halve oppskriften med 3 til 4 teskjeer med siktet kaffepulver…..den blei nydelig. Kan anbefales.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>