Kyllingpanne

Kyllingpanne 2

Denne kyllingretten ble til på en hverdag da jeg hadde litt rester i kjøleskapet som jeg  trengte å bruke opp, og det ble til en deilig smakfull kyllingrett. Den er enkel og kjapp å lage, og du kan bruke det du finner av grønnsaker i kjøleskapet ditt, alt går! Bruker du poteter eller andre ting som har lang koketid, er det bare å dele det opp i små biter. Her er hva jeg brukte:

Ingredienser 4 posjoner:

4 kyllingbryst
250 ml kyllingkraft (alternativt kyllingbuljong)
2 dl matfløte
1/2 rød paprika i biter
1/2 brokkoli delt opp i små buketter
2 vårløk i skiver
2 blader grønnkål
1 ts tørket chilli
Salt og pepper

Poteter, ris eller pasta som tilbehør etter ønske.

1. Del kyllingbrystene i to på langs og krydre med chillikrydder, salt og pepper. Stek filetene til de er nesten gjennomstekt i en dyp panne.

2. Ha kyllingkraft og fløte i pannen, og ha i grønnsakene. Start med grønnsakene som trenger lengst koketid. Jeg startet med brokkoli og paprika, og lot det koke i ca 5 minutter før jeg tok i resten av grønnsakene. Kok grønnsakene til de er møre, og server med ris, kokte poteter eller pasta.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>